23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİMİZ

Çocuk şenlikleri, miniklerin büyük dünyalarını keşfettikleri, öğrendikleri ve eğlendikleri harika etkinliklerdir. Bu şenlikler, çocukların sosyal becerilerini geliştirmelerine, yaratıcılıklarını sergilemelerine ve özgüvenlerini artırmalarına yardımcı olur. Oyunlar, gösteriler ve eğlenceli etkinlikler aracılığıyla çocuklar hem öğrenir hem de keyifli vakit geçirirler. Ayrıca, şenliklerdeki grup etkinlikleri, çocukların işbirliği yapmayı, empati kurmayı ve birlikte çalışmayı öğrenmelerini sağlar. Fiziksel etkinlikler ise minik bedenleri hareketlendirir ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını teşvik eder. Kısacası, çocuk şenlikleri, miniklerin büyüme ve gelişimlerine olumlu katkıda bulunurken, unutulmaz anılar biriktirmelerini sağlar.

Ergenekon İbrahim Şakir Anaokulu olarak öğrencilerimize unutulmaz anılar biriktirmeye devam ediyoruz...