MİNİK BAHÇIVANLAR BÜYÜK UMUTLAR

Okul öncesi eğitimi, çocukların sosyal duygusal ve bilişsel gelişimini azami düzeyde destekleyen ve yaşamı boyunca iyi olma haline katkı sağlayan bir eğitim kademesidir. Bu dönemde sunulan deneyimlerle elde edilecek temel bilgi, beceri ve tutumlar çocuğun sosyal ve çevresel yaşamına etki etmesinin yanı sıra sonraki eğitim hayatının alt yapısını oluşturmaktadır.

Bu projemiz geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı temelde bilinçlendirerek, medeniyetin bir göstergesi olan yeşile ve doğaya sahip çıkmaları noktasında bir başlangıç olacaktır. Çocukların küçük yaşta doğa farkındalıkları arttıkça; havanın, toprağın değerini daha iyi anlayacaklardır. Doğa sevgisiyle büyüyen çocuklarımız geleceğimize umut olacaklardır.

Ergenekon İbrahim Şakir Anaokulu olarak temel alışkanlıkların kazanıldığı küçük yaştaki çocuklara ulaşarak, doğa ve çevre bilinci oluşturma düşüncesiyle yola çıktık.Minik Bahçıvanlarımıza her geçen gün azalan yeşil alanlarımızın ve bozulan doğamızın değerini vurgulayarak, toprakla buluşan her bir tohumun ne kadar değerli olduğunu öğrencilerimizle deneyimleyeceğiz

 

 

ETKİNLİK TARİHİ 

22NİSAN \26 NİSAN




Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi