Ergenekon İbrahim Şakir Anaokulu
ATALAR MAH. KÖPRÜBAŞI CAD. İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 KARTAL / İSTANBUL

VİZYON

İstiyoruz ki, Okulumuz farklılıkların zenginlik olduğunu düşünen, insani değerleri savunan, yaşadığı topluma ve çevresinde gelişen olaylara duyarlı, öğrenmeyi bir erdem olarak kabul eden, bilgiye ulaşma yollarını öğrenmiş, insanların dünyadaki tek canlı türü olmadığının farkına varmış bireyler yetiştiren bir kurum olsun.

MİSYON

Biz öğrencilerimizi özgüvene sahip, uygar dünyanın değerlerini özümseyerek yaşamında rehber edinen, kendini ve yaşamı sorgulayan, yaşadığı çagdaki hızlı degişimin bilincinde olan, gelişime açık, ait oldukları toplumda saygı gören bireyler olarak yetiştirmek için varız. Birbirimizin tamamlayıcısı olarak işbirliği yapmamız verdiğimiz eğitimin kalitesini artıracaktır. Çağın gereklerine uygun eğitim ve öğretim yöntemlerini uygulamanın önemli olduğuna inanırız. Öğrencilerimize değerli olduklarını hissettiririz. Okulumuzun oğrencilerimizin eğitim ve öğretim yuvası olmasının yanında çevrenin de kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak bir kurum olduğuna inanırız; çünkü eğitim herkesin hakkıdır. İnsanı insan yapan evrensel değerleri genç beyinlere aşılama fırsatına sahibiz.

İkili Öğretim

08.00-18.00

Okulumuz Kartal ilçe merkezine Maltepe yönünde 850 m uzaklıktadır.

Okulumuz İstanbul ili Kartal İlçesi Atalar Mahallesinde bulunmaktadır.

Proje Çalışmaları

Okulumuzda eTwinning Projesi, Sıfır Atık Projesi, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi, Beyaz Bayrak Projesi ve Beslenme Dostu Okul Projesi çalışmaları yürütülmektedir.

ERASMUS+